Турция е начело в списъка на предпочитаните страни в света със своя потенциал за здравен туризъм, който нараства бързо с ръста на качествените здравни услуги. Постигнати с Програмата за здравна трансформация, която изпълнява държавата през последните години.

Факт е, че качеството на услугите, предоставяни в центровете за орално и дентално здраве в Турция е над стандартите. Фактори като преглед, лечение, процес на планиране на лечението, взаимоотношения пациент-лекар, увеличава процента на предпочитание в сравнение с други страни.

В лицето на Фулия дентал, ние се стремим да предложим най-модерната инфраструктура на нашите гости, които идват от чужбина, за да получат орални и дентални здравни услуги.
Пациентите, живеещи в чужбина и нуждаещи се от лечение, търсят алтернативни методи за дентално лечение поради високите разходи за лечение в регионите, в които живеят.

Когато нуждата е в тази посока, особено турските граждани и чужденците, живеещи в чужбина, предпочитат Турция за лечение.

Поради това предпочитание “Фулия дентал” предлага на своите посетители възможността да открият и изпитат историческите, природните и културните красоти на Текирдаг и заедно с това да получат лечение на зъбите.

Като “Фулия дентал” , ние помагаме на нашите гости, идващи от чужбина, не само да планират процеса на лечение на максимално ниво, но и съдйстваме да се насладят на почивка.

“Фулия дентал” отговаря на изискванията на тези, които искат да получат качествени и бързи здравни услуги по възможно най-добрия начин. “Фулия дентал” постоянно повишава удовлетвореността на свойте пациенти чрез професионално поддържане на планове за лечебни процеси, като посрещане и испращане на летището, транспортни услуги по време на процеса на лечение и настаняване на своите пациенти от чужбина.

Основната цел на “Фулия дентал” от деня, в който стартира в рамките на здравния туризъм, е да добави висок принос към потенциала за доходи от здравен туризъм на страната.

За подробна информация можете да изпратите запитване на нашия имейл адрес info@fulyadis.com.

Като “Фулия дентал” , здравето на устната кухина и зъбите на нашите гости, които живеят както в Турция, така и в чужбина и идват в Турция, за да получат здравни услуги, е наш първи приоритет. Поради тази причина ние внимателно подбираме марките, които използваме. По-специално използваме импланти с марка Straumann, които са сред най-добрите марки в света, и марка EMAX за покритие Lamina.